Gå ner 10 kg på 2 veckor – Är det möjligt?

banta snabbt 10kg

Att gå ner 10 kg på 2 veckor kan verka som en omöjlig uppgift. Jag är heller inte säker på att det är något som skulle vara bra för kroppen.

Som ni kanske vet så behöver kroppen tid och möjlighet för huden att anpassa sig. Om man går ner i vikt snabbt så hinner ibland inte kroppen med, vilket resulterar i att du kommer att se ut som en påse med hud.

Nedan kan ni se en bild av en kvinna som tappat i vikt snabbt, och därför fått en ordentlig hudpåse runt magen.

gå-ner-10-kg-på-2-veckor

Kroppen återhämtar sig såklart

Jag fick själv problem med en massa extrahud som hängde, men efter ett tag så återhämtar sig kroppen och det ser betydligt bättre ut.

Jag gissar att många kvinnor som har barn haft problem med just detta. Magen töjs ut och gör att huden ibland ser väldigt “skrövlig” ut efter förlossning.

Är det då möjligt att gå ner i vikt snabbt?

Ja, jag har som sagt testat en väldans massa dieter och bantningsprodukter under åren, och om du vill läsa mer om vem jag är så kan du göra det här.

Enligt mig så finns det så sjukt mycket produkter som lovar mycket, men i slutändan inte håller.. Sånt gör mig både arg och ledsen, då jag vet hur psykiskt jobbigt det är att verkligen vilja att produkten man testar ska fungera.

Som tur är hittade jag till slut en produkt som faktiskt fungerade för mig.. Det är också något jag skrivit mycket om här på min blogg.

Om du vill läsa om vad jag rekommenderar så kan du göra det här

Banta snabbt 10kg med denna metod

gå ner 10 kg på 2 veckor

Jag vet att denna metod fått både ris och ros.. Vissa menar att den inte fungerar så bra som utlovat, men för mig har den fungerat fantastiskt bra och gjort att jag verkligen fått tillbaka livet.

Jag pratar om grönt kaffe-extrakt. 

Här måste jag också erkänna att jag tidigare var riktigt dålig på att motionera.. Varför? Jo för att jag helt enkelt inte hade orken i kroppen för att göra det.

Jag vägde för mycket för att orka gå ut och gå eller springa.

Många smala människor tror att man bara är fet och slö, och därför inte tränar, men det är faktiskt inte så lätt att göra det med alla extra kilon.

Det blir lite av en ond cirkel.

Här är de störta anledningarna till att jag inte tränade när jag vägde så mycket.

  • Orkade inte träna p.g.a. för mycket fett och för lite muskler
  • Hade dålig motivation
  • Led av väldigt dåligt självförtroende p.g.a. mitt utseende.
  • Hade ingen som peppade igång mig.

Nej, jag skyller inte ifrån mig på någon annan

Jag menar bara att det även är svårt att komma igång då man inte har någon som kan pusha på en och hjälpa en på resan.

Såå, jag letade ständigt efter olika produkter som kunde hjälpa mig att gå ner i vikt, så att jag skulle kunna orka börja träna.

Det visade sig att de gröna kaffeböne-extraktet var det som fungerade riktigt bra för mig.

Kan man då gå ner 10 kg på 2 veckor med denna metod?

Den frågan är svår. Jag tror själv att två veckor är lite väl lite tid att gå ner 10 kg på, men det är säkert inte omöjligt.

Jag vågar bara inte lova det, då jag inte vill lura någon att tro på något som jag själv inte med 100% säkerhet kan säga är sant.

Jag vet bara att jag gick ner väldigt mycket med denna metod, dock tog det lite längre än två veckor. Jag hade heller inte någon anledning att måsta gå ner ett visst antal kilo på en viss tid.

Skulle det vara så att du är intresserad av att veta mer om hur jag gjorde och hur min resa har sett ut så kan du läsa allt om det här.

Oj, så mycket text det blev.. 

Jag har en tendens att skriva på när jag väl börjar 😛

Hoppas att denna post kan hjälpa någon, och om det är något ni undrar över så får ni jättegärna skriva och ställa frågor till mig här

Ha en fantastik dag!

Puss å kram

Mia