Om Mig

Hej och välkommen till min lilla blogg Viktresan!

bästa sättet att gå ner i vikt
Här är jag idag! 24 kg lättare och STARK 😀

Jag heter Mia och startade denna blogg för att skriva av mig lite kring min viktnedgång.

Jag har kämpat med att gå ner i vikt i väldigt många år.

Jag var en ganska smal person ända tills jag skaffade barn vid 25 års ålder. Efter det kändes det som att jag helt tappade kontrollen över min vikt.

Innan jag blev gravid vägde jag 63 kg, vilket jag tycker är helt normalt för en kvinna på 172 cm.

Efter graviditeten var jag uppe i 87 kg (något jag trodde skulle rasa då Ludvig föddes). Så blev det inte riktigt, och som värst var jag uppe i 90 kg innan jag ÄNTLIGEN lyckades vända det hela med metoden jag pratar om på denna sida.

Det är så lätt för människor som inte upplevt övervikt att säga åt en vad man ska göra och vad man inte ska göra.. – “Ät mindre och rör dig mer” är en kommentar jag ofta fått.

Tyvärr är det inte alltid så lätt! och det fungerar faktiskt inte riktigt så i verkligheten för alla.

Hur som helst så hittade jag till slut någonting som fungerade helt fantastiskt bra för mig, och därför valde jag att starta en blogg om det, för att förhoppningsvis kunna hjälpa andra som är i samma situation som jag tidigare var.

Bästa sättet att gå ner i vikt

Den metod som till slut visade sig fungera riktigt bra var något jag inte alls hade hört talas om tidigare.

Jag var först ganska skeptisk till den, då jag egentligen tror att de flesta “gå ner i vikt produkter” är skapade för att sälja, sälja, sälja..

Jag har nog säkert testat över 10 olika bantningspreparat innan jag hittade det som faktiskt fungerade.

Varje gång man inser att man återigen blivit lurad gör en både ledsen och frustrerad och det tar på lika mycket psykiskt som fysiskt.

Jag hoppas verkligen att du kommer att gilla min blogg och mina tips kring hur du också kan gå ner i vikt med samma metod som jag gick ner 24 kg med 🙂

Ha en bra dag!

Puss å kram

// Mia